Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2014

random

Hello weekend. 
Having this little computer with me buat rasa nak menulis tu datang balik. But this is totally random. Woke up on Saturday morning with mixed feelings. Just took few minutes after packed my bag for short trip with Nedhu. Pity her. Nak kejutkan bangun pagi ni pun tak sampai hati. Lumrah seorang junior doctor i think.
Random post.  Random people. Random idea.
Abah selalu pesan, Dalam hidup kita tak akan dapat semua benda yang kita nak. We have to choose. We have to prioritize things. And kadang-kadang tak semua yang kita nak kita dapat. People can be so beruntung, Alhamdulillah.  Blessed with a happy family. Blessed with a good job.  Tapi ada orang diuji Allah macam-macam. 
I'll always remind my little sister, Surah Al-Baqarah ayat 286.  Allah tu Maha Mengetahui more than anyone. He is the creator sebab tu Dia tahu hambaNya.  Dia tahu sejauh mana kemampuan hambaNya untuk menghadapj ujian dariNya.  Senjata utama adalah doa. Dan setiap perancangan semua adalah daripadaNya. 
And for p…