Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2011

north to south:weddings journey

hello people
been from north malaysia to the south for the sake of attending wedding invitations and meet my classmates.its worth every penny and time spent.me love travelling.though its tiring but its fun.my flight to alor setar on wednesday morning but did i told you i had dinner with my girl friends before that at Delicious Mid Valley.that delicious carbonara and frosty watermelon lychee.plus the red velvet cupcakes.nyummy.thanks dear friends for lending me your ears to hear all my stupid stories and for that curhat moment.




4.30 am we took bus from KL Setral to LCCT.arrived at alor setar around 8 something in the morning.thank you fathi fo picking us up at the airport.haven't been there since my brother complete his five years there and some places still look the same as before.had breakfast at Nasmir.then we don't know what to do and fathi drives us around showing all the paddy fields,his tok wans' houses,gunung keriang and finally we stop at Muzium Padi.




we went to anoth…

part time driver

hello people
been so busy with my lovely housemate's wedding.thursday morning went to jerantut for henna party.not really a dirty dirty party as what i think most of us expected so we end up do not properly dressed for that events.at noon after lunch served with fried quails and fried quails' eggs with chillies.okay fine actually its puyuh goreng and telur puyuh bersambal.maya said jerantut famous with its quails.we had nice ABC suitable for hot days.as well as kuih tako.google it yourself if you don't know how does a kuih tako looks like.i'm too lazy to upload pictures here.just find it somewhere in my facebook's photo albums okay?


so our hotel room is not that beautiful but worth paying lah i can tell you.for RM50 a queen size bed with a water heater.fully air-conditioned and a TV.you can't even find a RM50 hotel in Klang Valley i think.so just enjoy the room plus its only for a night.no pictures of that room but you can just google jerantut hill resort and cli…

entri tak bertajuk

amaran:entri ini pasti mengandungi unsur-unsur ketidakpuasanhati dan melempiaskan amarah.sila jangan cuba-cuba baca jika anda tidak berminat.kerana.ini blog saya.
saya tak tahu di mana silap saya.apa dosa saya pada masa lampau sehingga akhirnya saya terpaksa bertemu dengan orang-orang sebegini.yang tak pernah belajar menghargai orang lain.yang tak tahu menghormati perasaan orang lain.nak kata buta celik pula.nak kata tuli mendengar pula.nak kata kurang pandai belajar tinggi melangit rupanya.ini orang yang tak belajar dari kesilapan.
untuk ubati luka hati yang berdarah kembali saya fikrikan secara positif dan berani bahawa dua kali peristiwa ini terjadi maka Allah mengajar saya erti sabar.Allah tunjukkan saya siapa mereka sebenar.Allah uji saya sebegini agar saya lebih berhati-hati.seringkala saya mungkin bukan kamu menyesali apa yang diungkapi atau yang ditulistapi pepatah sendiri kata "terlajak perahu boleh diundur terlajak kata badan binasa" tapi dalam konteks situasi sekara…

Ili Nadirah and Classmates

hello everyone.
i have thousands of things to write here but i just don't feel like writing. i need to talk to someone but yeah will just talk to myself and keep on blaming myself.fine.
my dear ili nadirah, welcome new blogger.satu hari nanti kamu akan tahu blog tempat yang indah untuk membebel dan melepaskan marah sebab ini blog kamu.bukan blog orang lain.jadi saya pun nak letak gambar kita berdua lah sebagai membalas entry bergambar kamu itu.


pejam celik pejam pelik empat tahun dah kita kenal kan ili?dari saat kita satu group sampai ke saat yang kamu tertinggal kunci bilik waktu pergi tandas.sampai ke saat kita makan roti canai dekat mak alang dekat puncak alam.pergi ke pasar tani shah alam.you're the best! siapa tahu panjang umur kita kerja di hospital sama pula.insyAllah.


dear classmates, empat tahun bersama (some of you dah kenal lima tahun) susah senang suka duka kita bersama.minta halal makan minum.maaf salah silap.tulus dari hati.diri ini bukan sempurna untuk penuhi hasrat se…