Sunday, May 30, 2010

minggu ketiga


hai kawan-kawan
saya baru sampai di skudai tengahari tadi dan sekarang saya tinggal di rumah seorang diri kerana tidak ke mana-mana.dan saya makan tengahari maggi goreng ayam bijan segera dan saya sudah kemas barang saya.saya dengan bijaknya telah berjaya mendapatkan semula gamabr-gambar yang telah saya delete dari kad memori kamera.terima kasih kepada perisian-perisian yang telah membantu.

aktiviti saya minggu lepas tidak begitu menarik melainkan pada hari khamis.supervisor saya telah pergi persidangan yang dianjurkan oleh fakulti tetapi saya sendiri tak tahu wujudnya acara itu.jadi pada hari khamis beliau telah meminta saya belajar membuat krim dan sabun cecair jadi saya pun pergila belajar membuat krim.esok saya akan buat sabun cecair pula.

kemudian selepas waktu pejabat pada hari khamis,saya pulang ke rumah dengan menaiki bas sepatutnya pukul 6.30 petang tetapi bas sampai pada pukul 7.30 malam.terasa sangat penat berdiri selama 1 jam.jadinya 11 jun nanti saya hendak balik untuk mandi dahulu kemudian baru ke tempat menunggu bas.

kepada Encik Abdul Salam jangan gelakkan sebarang kesalahan ejaan disini ya kerana sangat malas hendak betulkan.harap maklum.hahaha.

minggu depan saya akan berada di makmal untuk membuat eksperimen.dengan harapan produk saya berjaya dan dapat menyertai pertandingan ke persidangan ke atau apa-apa sahaja.cepatlah sebulan lagi berlalu.

sekarang saya sangat mengantuk.mungkin saya patut tidur sebelum asar sekejap.sila jaga diri kawan-kawan baik-baik dan jangan lupa makan.


0 comments:

 
template by suckmylolly.com