Monday, June 8, 2009

kota supaihari ini malaysia yang sedang mengalami musim panas dengan caranya yang tersendiri memang mampu mencatatkan suhu yang agak tinggi.kerana berada di dalam rumah atau dalam kereta masih terasa lagi kepanasannya.

di tengah-tengah kepanasan kami bersiar-siar ke kuala sungai baru.cadangan asal ingin suka-suka ke sana tetapi tiba di kuala linggi
terjumpa sesuatu kawasan baru yang menarik.FORT SUPAI.nama yang jarang didengar tetapi rupanya salah satu kubu penting di melaka.

tiba-tiba malas mahu menulis.asalnya banyak yang hendak diceritakan.haha.rasa ingin berbual tetapi malas mahu menekan kekunci telefon.currently im happy now.thanks to a friend yang sangat-sangat memahami dan melegakan segala masalah yang terpendam.dan saya boleh menikmati saki-baki cuti dengan enaknya.yeay!

musim durian telah bermula dengan seronoknya tapi memandangkan ada appointment dentist minggu ini maka harus dikawal rasa ingin makan itu.cadangnya esok ingin bershopping dan lusa ingin keluar lunch dengan teman sekolah.harap-harap jadilah.dan esok kena bangun pagi.aduhai..

selamat malam dan saya dah jatuh cinta lagi.....


0 comments:

 
template by suckmylolly.com