Monday, June 22, 2009

mimpi kamu


hello people....

akhirnya after 2 days without internet pagi ini tiba-tiba terlintas untuk connect to mana-mana wireless yang ada.dan finally saya telah berjaya menggunakan wireless bangunan sebelah.tumpang lalu sekejap ya encik.hehe.

dan malam semalam saya mimpikan kawan-kawan di mozac.umul,en,zulfahmi,maznah,ira,ned,adilah,abi.sesiapa yang tak masuk dalam mimpi tu maaflah.tak ingat semua orang pula.adakah disebabkan kamu semua hendak pulangg tidak lama lagi?seriusly rindu gila kat semua.we're gonna buka puasa sama-sama kan?somebody please organise for us!

i must go and take a shower now.

take care there and eat well okay?

miss you and love you!

4 comments:

berus jamban said...

inn dgn jaja takde...niceeeee hahaha
irah tak payah la kot....
sepelaung je dari m'sia haha

izzati said...

haha..
br jmp diorg tu yg x msk dlm mimpi..
ira sepelaung pun lame gak x jmp..
flight bile ni pak tam?

iNn said...

huarghhh...diskriminasi di situ...x aci...name ak xde...
ok fine!!!esok gak ak balik..nak lumba ngan muzzer..hahaha...fine muzzer!!fine!!kite lawan!!haha..

bet..bile uni start??

izzati said...

esok2 aku mmp ko plak la inn..
kecoh minah ni.study diam2 la nk exam tuu..hehe

cpt2 tgk sape smpai dlu..haha

start 6hb..hua hua mlsnye..

 
template by suckmylolly.com