Sunday, June 7, 2009

sabtu


hari ini semua orang bertungkus-lumus menjayakan kenduri tahlil tengahari tadi
dan akhirnya semua orang kepenatan.setahun sekali sahaja.tak apalah.

esok masih dipenuhi dengan jemputan kenduri dan majlis perkahwinan.minggu depan juga begitu.kecuali hari ahad yang sudah mula sibuk dengan mereka yang ingin pulang ke kota dan ke asrama.

tiba-tiba lapar.tunggu nasi lemak pagi esok.jemputlah datang makan sarapan.
nasi lemak istimewa..




14 comments:

Encik Jurassic said...

aihh,taksempat nak datang merasa nasik lemak istimewa.
rugi2~
:D

izzati said...

itulah kamu ni jauh sgt..
pos ekspress tak bertgs plak hjg minggu..=)

Encik Jurassic said...

hmm,tula sapal.
kalau malaysia cm singapura,kan senang?
kalau laa pos ekxpress cm kfc kn senang,buka 24 7?
hehe~

izzati said...

knape mlysia mcm singapura?
haha.abg posmen tu pun nk tdo..nnt mlm2 slh hntr plak bungkusan tu sbb gelap..hehe

Encik Jurassic said...

kalau malaysia mcm singapura,senang.
kecik je.
nk g memane ke,within 1 hour dah leh sampai,hehe.
owh,alah skng ni ade teknologi.
lampu ade,boleh je.
kalau kite nak,mesti ade care kan?
:D

izzati said...

owh,
nnt sy suggestkan pd pos malaysia utk buat 24 7..hehe..
ye.kalo kite nk pasti ada cara..
suddenly thats sound nice to me..hehe

Encik Jurassic said...

hehe,see~
phrase tu mmg sounds nice to eberyone~
kalau kite nak mesti ade care kan?
:D

izzati said...

kalau kita nak memang akan ada cara..
a new quote for today..hehe

Encik Jurassic said...

hahaha~
nampaknye anda sudah mula membiasakan diri dengan phrase itu?

izzati said...

itula..dh slalu dgr trus terbiasa..
haha..x pe bny die sedap

Encik Jurassic said...

yeah,bunyi pierre andre sebut memang sedap.
dah aa die sebut s cm gedik je,hahah~

izzati said...

haha..bunyi mcm gedik tu mcmane kah?
slalu klakar kalo die sebut d..

Encik Jurassic said...

hmm,cmne ek?
usually org sebut r gedik kn.
aaa,cube search je kt youtube.
mesti ade punye.
s die sebut tu lain mcm sket.
mcm lidah tergenang air,hehe.
(cmne ek lidah tergenang air tu,sy pun tataw~)

izzati said...

haha..
okey nnt akan disearch di intnt.
lidah tergenang air?klakar nye bny nye..=)

 
template by suckmylolly.com