Friday, October 24, 2008

MyAspire



okay sekarang komputer kesayangan ini cedera
skrin dia dah pecah tunggu masa je nak patah
adakah ini petanda sudah tiba masa untuk menukar komputer
harap-harap lah dia mampu bertahan untuk beberapa bulan lagi
kalau tak semua kerja susah nanti
takkan hendak menumpang komputer orang pula
mungkin jika blog ini tidak diupdate tandanya komputer sudah padam lah ye
jika yahoo messenger juga sudah lama tak online maknanya komputer ini sudah gagal berfungsi

keinginan baru sekarang hendak memiliki
Nikon D40 atau Canon SLR
cemburu sungguh melihat rakan-rakan lain mengambil gambar dengan cantik dan unik
bila lah akan tercapai cita-cita

minggu ini mungkin kali terakhir berhari raya
selepas ini harus kuatkan semangat untuk belajar
kertas pertama CTU553 khamis depan
doakan kejayaan kami ya!

aku rindukan rumah,emak,abah,adik,alang dan semua
aku tak mampu hendak pulang
ikutkan hati nak balik tapi nanti penat
wish i could drive a car right now and go back to my house
cepatlah habis peperiksaan
nak pergi Genting Highland
Cameron Highland
Indonesia

aku rindukan kawan-kawan juga
azneeza cepatlah balik
affiza duduk kat indon diam-diam
adilah nak balik tahun depan
nadiah dengan umul baru pergi
pergi melaka nak keluar dengan yang lah



mari belajar hubungan etnik.lapar.
later~~


m310254
1204

14 comments:

~fiOnAbEE~ said...

ya rabbi..bet sgt2 ganas oke! perghhhh....

izzati said...

not my fault la..

dunno why die crack..sedey gile..

sob..sob..:(

izzahismail said...

mule2 i am not sure zati sape.
then,nampak picture hanah.
i remember she told stories about her friend.
nice to know you. :))
sorry about ur lappy :(

izzati said...

hehe..
aiyaa..tu ah lupe nk introduce diri..
hanah yg bg ur blog's url..
nice to know you too..:D

uhhu..hopefully it can survive la..:(

jaja said...

cpt2la dtg sini.npe la sumeorg sume syek suro ak dok kt sni diam2?apela slh ak

izzati said...

haha..ko x slh tp sbb ko dh slalu sgt blk maka ko kene duk sane diam2..
bg lah peluang org lain blk plak..

ye ah aku dtgla insyAllah 1hb nanti..

Ameirul Azraie Bin Mustadza said...

beli la mcbook! :)

izzati said...

wahh..

ade yg mahu sponsor macbook ke?

kalo dpt mac book air ok gak..hehe:)

bad said...

izati, angkat nikon d70s keatas. sebab model2 bwk d70s tu xde motor, and agak payah nk upgrade later... sebab 'mereka' tu kene guna manual focus je kat lens2 selain dr kitlens..

izzati said...

bad,

nikon d70?
i will try to find the d70s but actually i didnt really know bout this camera.
seriusly br nk start learn from ABC bout this photography things..
anyway,thanks for the info..

p/s u just got ur new d70 ek?hehe:)

Anonymous said...

juallah komputer tu

izzati said...

anonymous,

ada byk kenangan laptop ni tapi mungkin akan mendapatkan laptop baru je kot..huhu..

Anonymous said...

klau saye beli iahz masih bley gunakannya

izzati said...

anonymous,

mungkin perlu penjelasan kenapa saya boleh gunakan sedang saya dah jual..

melainkn awak keluarga saya..hehe..:)

 
template by suckmylolly.com