Saturday, January 17, 2009

hungry and tired

alhamdulillah
tugasan pertama hari ini berjaya dilaksanakan dengan lancar
thanks to all buyers and friends yang kena paksa beli,kena tolong potong-potong,kena tolong jual sekali.
thanks a lot.without u guys mesti tak habis jual semua benda malam tadi.
hanya Allah yang akan membalas jasa kamu semua

esok kena bangun awal
ada Induction Day for SOPHYS
tapi malangnya tugasan dan nota masih menanti
harap-harap mata ini masih mampu bertahan
sudahlah perut lapar pula
harap ada benda untuk dimakan sebentar lagi
atau ada sesiapa mahu belanja makan roti canai?

dan kamu
tak tahu lah berapa kali saya hendak cakap
saya berusaha tapi kamu tak mahu
kamu tetap berkeras
saya tak tahu hendak cakap apa lagi
semuanya bergantung kepada kamu
saya akan tetap ada disini.

2 comments:

anumz sarah said...

Thanx izzati for the pisang goreng. Sempat I telan before lunch(lapar sgt sbnrnye...lmbat bertolak pulak tu...).Igt nak ajak minum2 tadi,kesian tgk korang kene carik lunch. Semangat ah sophy's enterpreneur!!

izzati said...

anumz,
no worries la pisang goreng tu.hehe
last2 kitorg lunch kul 3 td.waiting for the guys yg mcm mak nenek lmbtnye mereka itu..isy3..thanks alot tau for all the stuffs..

 
template by suckmylolly.com