Monday, January 12, 2009

normal

hari ini hari lahir farhan.selamat hari tua!
hadiah yang dijanjikan tahun lepas kena tunggu tangguhkan dulu.
tunggu sahaja kemunculannya nanti.

minggu ini sangat sibuk.aku harap minggu depan semua akan kembali normal.aku penat kalau terus begini.semuanya harus disiapkan.banyak kerja yang datang tiba-tiba.kerja yang ada pun masih tak selesai lagi.aku perlukan kekuatan.

aku rasa orang rumah atas ini sungguh seronok bermain game sehingga kesan bunyi mereka boleh dengar sampai bawah.aku tak ada mood malam ini.semua orang keluar makanlah,keluar jalan-jalanlah.aku duduk rumah,tengok the parent trap dan sekarang menulis di blog ini.malam yang penat dan agak memeningkan.

seharusnya aku study malam ini.tapi aku rasa biarlah niat murni itu aku laksanakan pagi esok memandangkan kelas pukul 10.30.biar aku dapatkan tidur yang cukup dahulu untuk kelas pharmaceutical analysis esok pagi.

sentiasa ada konflik yang berlaku sehari-hari.i wish i don't have to face all these conflicts.'cause it's hard and tough and always make me weak and confius.to make it worse you have to keep it to yourself.but i know there is always a limit to keep everything inside me.i can't imagine what will happen to me once the limit is over.

tired and sleepy.lebih baik terus tidur sebelum mata ini tidak mengantuk kembali.
jika kamu tidak sihat,saya doakan supaya cepat sembuh
jika kamu mengantuk,saya cadangkan supaya tidur
jika kamu bosan,saya cadangkan supaya keluar berjalan-jalan
jika kamu lapar,saya minta kamu keluar mencari makan
jika kamu dahaga,saya pastikan kamu minum air secukupnya

8 comments:

eQeEn si rAma2! said...

bet..
heyho~
hahahaha..
study2~

izzati said...

eqeen,

malasnya mahu study2..tolongla bg smgt sket..huhu..take care girl!!

eQeEn si rAma2! said...

hehehe..rajen2 bet..
ko kan nak jadik pharmacist(ntah btol ntah tidak word aku ni)

hahaha :P

izzati said...

eqeen,
betul la pharmacist tu..
haha..malas nye la saya ni..
qeen amek ape kt utp?

eQeEn si rAma2! said...

hehehe..bet ni..
org da nak intern dah..
br nak tnye amek kat utp..
hahaha
amek ICT :P

izzati said...

eqeen,
dlu mati2 ingt qeen blaja kt usm..
x tau ah apsal..bile tgk2 blk kt utp rupenye..bile g intern?

eQeEn si rAma2! said...

hahaha
next sem br intern
dlm bulan 6..
hahaha

izzati said...

eqeen,
owh..selamat berintern la ye..hehe
bet nye praktikal lmbt lg..

 
template by suckmylolly.com