Monday, March 2, 2009

im sick


i lost some of my voices due to shouting and screaming yesterday.
but still can talk.no problem.but the problem is my abdomen gets hurt setiap kali batuk and hopefully it'll get better within this week.

last night,my dahi terhantuk dekat palang penyidai baju and bengkak.ingatkan sakit sikit tapi banyak rupanya.and because of terhantuk juga my head become a little bit dizzy.i dont know betapa sakitnya my friend yang dihantuk lutut dan tiang gol semalam.cepat sembuh tau kawan!

yesterday,another cut on my hand.tiba-tiba berdarah and i dont know why.hari jumaat pun macam ini juga.hendak gosok baju and my hand bleeding.ada sahaja yang tak kena ini.

luckily my heart and my mind masih sihat lagi.a little bit of breakdown here and there but i can survive.

kepada encik zulfahmi,
saya baru lepas makan kebab ye.jangan marah!

5 comments:

berus jamban said...

hoitttttttt!!!!!!!!!!!!!!!

haaa....tu tanda2 sbb ko makan tak tggu aku r tu.....hahaha

izzati said...

berus jamban,

cehh..ade plak mcm tu..
bile ko nk pulang ke tnh air ni?
aku nk mkn kebab lg..haha

berus jamban said...

seratus sepuluh hari lagi...hehehe
tak reti sabau?
aku dah dua tahun tak makan...
tgk betape penyabau nye aku hahaha

nazeera said...

hey!
wats happening bet??
chill out ur life k
ade hikmah d sebalik semua ni

rindu kt bet
rindu hug bet

mich u!

izzati said...

berus jamban,
lamenya lagi tu..berbulan-bulan..
ye ah tgh sabau la ni..haha

nazeera,
too many things happen smpai x tau pun mcmane leh jd mcm tu..
tgh bersabar ni naz.huhu

i miss u too naz!

 
template by suckmylolly.com