Friday, March 6, 2009

the memories


akhir-akhir ini kegemaran mendengar lagu nasyid kembali
bermula beberapa minggu lepas bila kami teringat lagu-lagu raihan yang lama seperti sesungguhnya,peristiwa subuh,senyum,iman mutiara
kemudian kami dengarkan kembali lagu damai yang hilang.seronoknya rasa bila teringat kenangan di asrama dulu.

kemudian aku kembali menghayati lagu untuk ibu nyanyian brothers.tak tahulah berapa ratus kali dah ulang tapi tak kisah lah asalkan bahagia.
dan hari ini,sambil berusaha untuk study aku dengarkan kembali lagu seperti sutera kasih,damba kasih,setanggi syurga,nur kasih,jalinan,kalimah cinta dan lagu yang pernah diminati satu masa dahulu, see u di ipt.haha

seronok kalau dapat kumpul ramai-ramai and nyanyi tepi pantai.cepatlah kamu semua habis belajar dan pulang!

2 comments:

iNn said...

betty!!!jangan lupe bisikan nurani!!ske lagu tu sangat...
o yeaaahh..miss those nasyid songs..n u guys 4 sure.. :(

izzati said...

inn,
lupa lah nak letak bisikan nurani.these songs remind me of onai..she loves to sing..hehe
miss u guys a lot..

 
template by suckmylolly.com