Monday, May 25, 2009

rumahku


semalam baru pulang ke rumah dari tronoh dan cameron highland dan masih tidak ketemu dengan hujan walau setitik.tetapi sekarang langit sudah mendung dan ada bunyi guruh kedengaran.harap-harap hujan turun sekejap lagi.sudah beberapa minggu panas sungguh bumi ini.

Ya Allah,turunkanlah rahmatMu.

hari ini bangun pagi dengan semangat membara untuk menyiapkan tugasan yang diberi.dan akhirnya berjaya!tinggal dua tugasan lagi untuk disiapkan dan sudah lama tidak memasak rasa seronok dan excited pula hari ini.tak tahulah apa rasa sayur itu.nampak macam sedap.

cadangannya esok mahu balik ke shah alam.tapi semua bergantung pada keadaan dan kerajinan.dan hajat mahu mula menonton house masih tergendala.nanti bila sudah settle semua benda boleh mulakan maraton menonton siri-siri yang tertunggak.

semoga hari kamu ceria dan gembira juga

jaga diri baik-baik

8 comments:

Encik Jurassic said...

hey2,dari tronoh?
shah alam?
bnyknye rumah kamu~
pening bile cube memfigure out dimana tmpt tinggal kamu yg sbetulnye~

izzati said...

haha.dr tronoh mengambil brg2 my brother kemudian dkt shah alam itu rumah sewa yg dh dikosongkan..

tempat tinggal sebetulnya di bongek.hehe.rembau,n.sembilan..=)

Encik Jurassic said...

aisee.
patutlah,kn senang cmtu.
settle sume,tak berbelit2~
amek brg bro?
sapekah bro anda itu?
mcm kenal je?

izzati said...

hehe.x prasan plak ayat tu boleh mengelirukan..
mr.dobi tu lah abg saya.

rasanya mcm kamu satu batch kan?

Encik Jurassic said...

aisee,dah agak dah!
tapi kn,yang peliknye,u'r not linking ur bro's blog,sbb tu memule sy ingt die bkn abg kamu.
even kau tak follow pun blog die,hehe.
even die pun tak link blog kamu.
haa,pelik2~

izzati said...

haha.
x tau la apsal x link ke blog die.
even visit blog dia pun jarang...

tu la die pun sama x link kan..
hehe =)

Encik Jurassic said...

hmm,tulah korang.
pelik melik je.
ntah2 gaduh tak?
:D

izzati said...

haha..
kami tak pernah bergaduh cuma kurang mesra sbb jarang spend time same2 bile masing2 membesar di asrama...

mcm saje suke2 nk buat x tau die ada blog..hehee =)

 
template by suckmylolly.com