Skip to main content

weekend


yeay.finally after a month saya pulang ke rumah semula.miss everybody and everything so much.wish i dont have to go back to shah alam.have to clean up the house.pack all my stuffs there.but im going to melbourne insyAllah next week.unfortunately,there is one case of H1N1 there and im pretty sure it'll be difficult for us to enter Malaysia back on the 19th.haishh.we can't cancel the ticket.but i think if we take safety precautions like using hand sanitizer and maybe prepare ourself with a mask should be ok.

semalam saya gembira dapat buah hati baru.terima kasih abah dan emak.walaupun saya tak dapat apa yang dihajati but still its a new one.thanks a lot.di tengah-tengah kekacauan hati saya mereka ubati dengan memberi sesuatu yang bermakna.and i cant tell you how much i love them dan betapa mereka sangat memahami anaknya yang mengada-ngada ini.terima kasih again.

saya sudah kembali seperti biasa sekarang.harap saya dapat bertahan sampai bila-bila.mungkin kita perlu masa untuk bercakap mengenai perkara ini.tapi saya tak akan paksa.kalau kamu mahu tahu tanyalah jika tidak saya akan diamkan sahaja.

dan esok saya akan kembali ke shah alam.harus teruskan mengemas dan mengemas sehingga selesai semua baru boleh berehat.kad hari ibu yang saya beli hari itu tertinggal di shah alam.nampaknya lambat lagi baru boleh beri kepada emak.tak apalah simpan sahaja dulu.

mahu pergi menonton CSI.mari!
saya sayang kamu!

Comments

mrberett said…
wahh..dapat buah hati baru..congrats :)
~fiOnAbEE~ said…
ape itu buah hati baru? *curious*
hehehe :)
izzati said…
mrberett,
thanks!

fionabee,
haha.my new buah hati is a digicam from my parents..i asked for a slr but got lumix.still loving it..:D
beeeee said…
waaaaaaaaaaaaa! bes2...njoy taking piccaz lps ni bet! bole la jd free lance photographer ek..hehe
izzati said…
beeeee,
i love taking pictures..tp x sehebat nk jd photographer lg kot.suka suki bolehla..heheee..:D

Popular posts from this blog

Winter in Tokyo

Assalamualaikum. Hai there, it has been so long I did not write here. Probably will try to write more frequent this year. (konon azam tahun baru)
We just came back from Tokyo. Not really that baru. 10 days ago and we think that I should write about this trip. In case anyone out there need references on how we survived our trip for nine days.
But, let me tell you something. 1. I am going to write in bahasa rojak (if you feel annoyed reading it please do not read from the start). Well, I saw some netizens commented on FB post bout how someone tulis post pasal "OPAH" using bahasa rojak which I think it is just another desperate attention seekers tactic.
2. This is NOT "You can survive Tokyo under RM 1000" or "Visit Japan for budget only RM300". We do not restrict our budget at all. The cost is not really cheap but we tried our best to minimize the budget. 
So, here you go....
Flight ticket One fine day, my housemate said she wants to go somewhere cold to cel…

You go girl!

hai there!
it has been so long I did not post anything. I did wrote something but I did not post it. too many things happened. I'm getting older. not only me, you also right?
2016 gonna leave us in few months time. my boss favorite question is, "what  have you achieved this year, Izzati?" apparently, I'm still cracking my head for an answer at least to his question this year.
honestly, I never imagine that I'm gonna be here today. never imagine myself in Sabah for FOUR years. freaking FOUR years! I survived staying 1013 miles away from my parents. despite you know I flew back almost once a month. up to a point people are wondering if I got boyfriend back in Semenanjung. its more than a boyfriend. its my parents! its another long story. need to dedicate one whole post to summarize my 4 years in Sabah.
you know what,  things happen unexpectedly. once I had a very bad heartbroken. I put too much hope in someone. it took me so long till I can completely move on. Libra is very loy…

pesan abah

abah selalu pesan pada kami adik-beradik, dalam hidup ini kita tak akan dapat semua benda ada benda kita kena korbankan untuk dapat yang lain
betul abah. menginjak umur hampir 30 (oh, exaggerate saja), macam-macam ragam manusia boleh nampak. duduk jauh 1013 batu daripada keluarga, siapa sangka hampir 4 tahun dah dekat sini. tengok orang pergi jalan, terus jadi macam budak kecik mengadu dekat abah. dan abah as usual, trying hard to calm me down. "ada benda yang orang tu tak buat, tapi angah buat. sebab tu dia boleh pergi jalan tapi angah tak" too bad future husband. abah already put a higher level of my expectations to men in my heart.
dengan jujur, I spend most of my salary for flight tickets. kan dulu pernah saya coretkan, kalau balik setiap bulan boleh buat mak abah happy, saya akan buat.  bahkan kalau setiap minggu pun mungkin saya sanggup. syurga saya masih lagi di bawah tapak kaki mak. balancing life between work and family is important. I'm learning a lot of things here. to be ind…