Saturday, February 7, 2009

adik Zulaikha


coming back from SACC, nad told me about a blog
blog mengenai arwah adik zulaikha
as usual my habit baca blog tak akan lari ke mana
within a few minutes i read till the latest entry

sungguh aku kasihan sama mereka
apatah lagi pada bayi mereka
how can there are still people yang menjaga bayi tanpa belas kasihan
aku tak pernah merasa lagi kesusahan melahirkan dan menjaga bayi.tapi aku sendiri punyai perasaan tak sampai hati untuk berlaku kasar terhadap bayi.

aku doakan semoga arwah zulaikha tenang di sana
dan semoga kehilangannya terbela
Al-Fatihah untuk arwah




4 comments:

~fiOnAbEE~ said...

bet..ak bace blog ni..tp xbape fhm..ko da bace kn..xplain bole? hehehe..n sape lak PTMP??PMPT?? ape tah name die tu? tu sape tu?

izzati said...

fionabee,
ko bace dr mule ke x?hehe.PMPT tu stand for pengasuh mereng tak berhati perut.
mcm ni,die hntr anak die kt pengasuh pastu suddenly anak die turn blue and die rush blk ke rmh pengasuh tu bwk anak die g spital.
doc suspek chest infection tp after blood test negative and doc jmp kesan terjatuh and blood clot kt brain die.maybe baby tu terjth or didera but pengasuh and her family refuse to admit it.kire skrg jd kes polis la.

Anonymous said...

cdih2.

izzati said...

anonymous,
kita sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah ye..

 
template by suckmylolly.com