Tuesday, February 24, 2009

Room With A Global View


saya di RGV sekarang.menggunakan perkhidmatan wireless UiTM dan mengimbau kenangan semasa study final exam semester lepas.haha.
sebenarnya tadi kami main sepak-sepak bola di pusat sukan kemudian datang RGV untuk latihan senamrobik yang akan dijalankan semasa OPKIM sabtu ini.
nasib baik bawa laptop maka dapat buat separuh jalan lab report pharmaceutical analysis.

sebenarnya tak tahu pun mahu tulis apa.lupa pula.kawan saya kata blog ini saya punya jadi boleh tulis mengenai apa-apa sahaja.

esok pagi saya dan kawan-kawan ditugaskan menjaga booth fakulti pukul 8.baru ingat boleh bangun lambat atau ke tasik berjogging dengan kawan-kawan tapi apakan daya.insyAllah ada masa lain untuk saya ke sana.marilah ramai-ramai ke hari terbuka UiTM.seronok sebab ada banyak brochures and gula-gula boleh dapat free.hehe.

kami ada dua design button baru.warna hijau dan pink.thanks kawan-kawan sebab ramai yang beli.tak sangka pula ramai yang suka design tersebut.insyAllah kalau ada permintaan yang tinggi kami akan tempah lagi.

esok saya sepatutnya berjumpa dengan supplier cupcake.cik yani.harap dia tak lupa janji temu kami di menara esok.dan esok juga adalah hari selasa yang penat bagi kami.ke menara dari pagi dan kelas sampai pukul 6.mampukah kami?

tak ada orang mahu belanja saya makan kebab?haha.saya dah lama tak ke pasar malam.siapa-siapa yang ternampak kebab tolonglah belikan dan hantarkan ke kondominium kristal ya.terima kasih!

saya sayang kamu!

5 comments:

berus jamban said...

nak kebab gak weyh!!!

favorite aku tuh....

tak kisah ayam atau daging...

mengidammmmmmmm!!!!

izzati said...

berus jamban,
cepatla balik malaysia.blanje aku mkn kebab..hehe

berus jamban said...

knape aku pulak yg nk kene blanja...
aku yg mngidam ni....
aku pegi batu belah batu brtangkup nak?

izzati said...

berus jamban,
haha.pergilah carik batu belah batu bertangkup.oklah,balikla mlysia.kalo ade duit aku blanje.

berus jamban said...

niceeeee~~~

 
template by suckmylolly.com