Thursday, February 5, 2009

garlic naan


my dinner a.k.a supper tonight is garlic naan
as usual after meeting or study at RGV we'll lepak-lepak di Restoran Hakim kegemaran semua yang paling hampir dengan rumah kami
actually,bila duduk ramai-ramai macam-macam cerita keluar
but tadi first time mencuba garlic naan
not so bad lah.haha

btw,finally dapat juga makan Duran Duran
my favourite donut di Big Apple
hari ini makanan yang dimakan semuanya meninggalkan bau yang sangat kuat
daripada durian sehinggalah ke garlic
tapi semuanya sedap tau.harus dicuba!

malam ini aku mahu berusaha siapkan assignment mr.tommy
owh.banyaknya kerja
tapi jangan risau wahai blog
aku tak akan lupakan kamu dan aku sayang kamu lebih lagi

dan aku dah lama tak rasa lega macam petang tadi
i need somebody to talk
and malam ini aku rasa seronok walaupun tak ada apa yang pelik pun
yang penting aku dapat cakap dengan azneeza md.nayi
rindunya sama kamu!

kawan-kawan,
selamat menyiapkan assignment Mr.Tommy!



10 comments:

Anonymous said...

me nazeera

Anonymous said...

me nazeera

Anonymous said...

izzatizaki
have u tried GHEE TOSAI..?
u shud try..
i miss it sooo much..!

heheh

btw, i havent try garlic naan..?
sedap ker,,?

wel hmm lagi satu my faves..

cheese naan served with tandoori chickenn

wuuuuaaaaa..!
rindu la weyyyy..!

izzati said...

nazeera,
never tried ghee tosai before.naan ni pun br nk berjinak2 cuba.
garlic naan cool mcm mkn garlic bun or garlic toast jugaklah.

yeah,just tried cheese naan a few days a go and its great.
naz,balk mlaysia kita lepak mamak hentam naan!!

nazeera said...

omg! cant waitttt..!
wuuuaaa!

izzati said...

nazeera,

cptlah blk!bet tgu..:)

nazeera said...

betty,
aku da balik je
ko da reti makan GHEE TOSAI tau

hehehh

izzati said...

nazeera,
hehe.kalo ke mamak lg that'll be my order..
hehe..miss u sooo much..take care girl!!

inn said...

omigod betty..
now i realized..name ako bnyak gak ko mentioned dlm blog ko ni..terharu seh..padehal ako google name ako..n jumpe ko nye blog ni..hehe..miss u !!

izzati said...

inn,
tulah ko.sbnrnye blog ni pun x rmai yg tau.x de aku buat publisiti pasal blog ni pun.sape yg jmp tu jmp la.i really miss my friends la!
miss u too!!

 
template by suckmylolly.com