Thursday, February 26, 2009

butterscotch

haa..akhirnya dapat juga makan roti butterscotch kat shah alam ni.dah berapa bulan kat sini baru dapat jumpa,beli dan makan.rindunya bila tengok roti teringat dekat rumah.sesiapa yang tak pernah makan lagi silalah cuba.mesti hendak lagi.hari ini lagi sekali memang memenatkan.from 10 a.m till 10 p.m.i wish im a supergirl that will never feel tired or give up or anything else.tomorrow tak tahu lagi balik pukul berapa.tak apa lah bukan saya seorang sahaja yang penat.pasti ada lagi rakan-rakan lain yang lebih penat.

esok pagi ada ujian membaca mandarin.diikuti dengan kuiz antifungal dr.kala.sekarang saya harus study antifungal supaya tak terkial-kial hendak menjawab soalan esok.mandarin pun takut juga tapi tak apa,kita dahulukan antifungal.hehe.duibuqi laoshi!

btw,im still looking for suppliers untuk dedication for our dinner.tolonglah doakan dapat jumpa and confirmkan dengan supplier by this weekend.im very worried about it lah.ada sesiapa yang mahu ambil tempahan cupcakes dari kami dan tawarkan harga yang menarik?sila hubungi saya.terima kasih.

bermain futsal di dalam hujan.menyepak bola ke dinding batu.memang menarik dan dapat melepaskan 1% tekanan.maaflah kepada sesiapa yang kena marah hari ini.emosi kembali berkecamuk.mungkin disebabkan bebanan aktiviti dan kerinduan terhadap rumah yang kadang-kadang begitu tinggi.aku perlukan kamu untuk mendengar semua cerita-cerita aku.tapi tak ada alasan untuk kamu menghabiskan masa dengan aku.dan aku tak mahu susahkan kamu.

selamat malam kawan-kawan!



3 comments:

berus jamban said...

jauhnyeeee bongek dgn shah alam.......hahahahaha

aku nak tempah cupcakes boleh?
tak pernah makan lagi ni....

izzati said...

berus jamban,
cehh..ko gelakkan aku ye.xpe2..

tempahla cupcakes tp jauh sgt tu kalo nk delivery ke ohio state.hehe.

HABIHA69 said...

Salam Petang Jumaat izzati ittew...bussy lagi ker? anggaplah sebok itu sebahagian dri pengalaman hidup yang amat berharga....sebok yang mampu mendewasakan..... peh..main Futsal????

 
template by suckmylolly.com